Een ‘weekendje’ Tilburg

Een tijdje geleden alweer was er op facebook een aankondiging van het Best of YA event met deze keer Veronica Roth van de Divergent-serie. Ik tagde mijn naamgenootje Anne en we bestelde de tickets. Ik had er al enorm veel zin in, maar toen het volgende idee in mijn hoofd kwam kreeg ik (zo mogelijk) nog meer zin! Ik bedacht namelijk dat het onwijs gaaf zou zijn als we lekker een hotelletje in Tilburg zouden boeken en er een leuk weekendje van zouden maken! Dat deden we, op internet vond ik een mooie aanbieding van een overnachting met treinkaartjes en het wachten kon beginnen…cadeaus - leukheidWe kochten (boekige)cadeaus voor elkaar, het was tenslotte 5 december! Vrijdag pakte ik mijn spullen. Ik nam inwijding mee om te laten signeren, pakte nog een boek in (waar ik geen woord uit gelezen heb) en nog wat handige dingetjes.Leiden - Leukheid

Zaterdagochtend, na een leuke sinterklaasavond met familie de dag ervoor ging om 6 uur ’s morgens alweer de wekker, maar het was voor een goed doel! Na een frisse douche sprong ik op de fiets om vervolgens om half 8 in de trein richting Tilburg te stappen. Aangekomen bij de Euroscoop bioscoop moesten we een tijdje in de rij om daarna de zaal in te gaan. We begonnen met de film Insurgent, daarna was er een interview met Buddy Tegenbosch, ik ben erg benieuwd geworden naar zijn boeken, het was een leuk interview. Daarna was het interview met Veronica Roth aan de beurt ook erg leuk! Tot slot nog een panelgesprek en het signeren! We hebben snel wat gegeten want inmiddels hadden we enorm veel honger en gingen toen naar het hotel! We kregen een upgrade en het was een fantastische kamer! We hebben nog even geshopt, pakte onze cadeaus uit (ik kreeg De hemel begint bij je voeten) en zijn toen ergens wat gaan eten.

Tilburg - Leukheid

Op internet hadden we een leuk restaurant gezien en op de kaart zagen we dat je ook kon barbecueën! Daar gingen we dan ook voor, op het verwarmde terras met een lekker wijntje! ’s Avonds wilde we nog de stad in gaan maar we waren best moe, dus namen nog een cocktail en gingen toen slapen! Zondag hebben we ook nog even geshopt en toen zijn we weer in de trein naar huis gestapt! Het was een erg leuk weekend met leuke dingen en een mooi hotel!

 

Dit bericht is geplaatst in: Blog

3 comments

Geef een reactie