Doelen december en januari

Dit is mijn tweede blogpost voor 2016, maar bij deze wil ik jullie een fantastisch, geweldig, mooi en liefdevol jaar toewensen! Ik heb genoten van 2015 met veel hoogte en dieptepunten en ga ervoor om van 2016 een nog mooier jaar te maken! Ik heb zitten denken over een lijstje met doelen voor 2016 maar heb toch besloten het bij maandelijkse doelen te houden omdat ik de doelen dan realistischer kan houden.

Happy New Year! - leukheid

Eerst even terugkijken op de doelen van december..

Doelen voor december

  • Genieten van alle leuke dingen die er deze maand gepland staan.
  • Vakantie vieren!
  • Hopelijk wat leuke boeken lezen.

Genieten van alle leuke dingen heb ik zeker gedaan! Over twee van de leuke dingen kun je blogjes lezen! Namelijk mijn weekendje in Tilburg en twitkerst2015. Daarnaast heb ik mijn vakantie heel goed gevierd, door eerst mijn lichaam even rust te geven, me ziekjes te voelen en nu weer uitgerust aan het nieuwe jaar te beginnen. Daarnaast heb ik ook aardig wat boeken gelezen, wel voornamelijk in de vakantie! Ik schreef bij drie van de vier recensies, namelijk van: Baron 1898Bloedbroeders en Liefde kan mislukken.

Doelen voor januari (eigenlijk hoop ik deze het hele jaar vol te houden hoor!)

  • Lekker lezen en de boeken die ik lees bijhouden.
  • Gezond eet en beweegpatroon weer oppakken.
  • Niet teveel tegelijk doen.

Ik hou het even bij deze drie doelen voor het begin van 2016, voor mijn idee wel goed haalbaar dus we gaan ervoor!

Dit bericht is geplaatst in: Doelen

Geef een reactie