Klassepret! #1

Toen ik een klein meisje was vond ik het al geweldig om schooltje te spelen! Ik was in de meeste gevallen de juf en regelde alles in het zelfgemaakte klasje! Nu, heel wat jaren later heb ik echt zo’n klas, geniet ik van het lesgeven en de leerlingen. Veel van jullie zullen weten dat kinderen vaak geweldige uitspraken hebben of leuke dingen opschrijven. Vroeger heb ik weleens gezegd dat als een man verliefd is op een man ze dan mono’s zijn! Als een vrouw verliefd is op een vrouw zijn het wesley’s.. De leerlingen die ik op me heen heb zeggen ook weleens zulke leuke dingen, of ze schrijven het op! Ik hoop de komende tijd deze uitspraken te verzamelen en met jullie te delen!

Lieve jufen:
Ik ben het jaar 2016 begonnen met het opschrijven van wensen en doelen. De leerlingen kregen allemaal een werkblad die ze in hebben gevuld. Bij het doorlezen van de bladen kwam ik dit leuke en lieve antwoord tegen!klassepret - leukheidIn de bib:
Als de leerlingen hun boek uit hebben vullen ze een kort lijstje in om het boek te evalueren. Een van de vragen is: ik vond dit boek… De meeste leerlingen vullen leuk of stom in, maar deze leerling vond het

boek in de bib!

klassepret - leukheid

De baby mekt:
De leerlingen oefenden in deze les -oei woorden. Maar bij deze leerling groeit de baby niet hard maar mekt hij hard! klassepret - leukheidDokter:
Ik had deze ketting om. Ineens komt er een leerling naar me toe en zei: ‘Juf, ik dacht dat u een dokter was!’ Mijn ketting is helaas geen stethoscoop. Dokter - leukheidGeld:
De leerlingen kregen instructie over het loten verkopen voor Jantje Beton. Ze mogen ook bij hun buren vragen of ze loten willen kopen. Er was een leerling die meteen een goed idee had! Ze heeft namelijk een hele aardige buurvrouw.. geld - leukheid

Ik hoop dat jullie deze eerste klassepret leuk vonden! Ik hoop de komende tijd weer veel leuke quotes te verzamelen zodat ik ze met jullie kan delen!

One comment

Geef een reactie