Over mij

Hallo!

Als je op dit plekje terecht bent gekomen wil je vast wat meer over mij te weten komen! Ik ben Anne, 25 jaar en geboren in een klein dorpje vlakbij Leiden. Ik blog over verschillende leuke dingen! Bijvoorbeeld de boeken die ik lees en mooie en leuke spullen die ik vind bij de kringloopwinkel of op de rommelmarkt. Ook plaats ik regelmatig een tag en doe ik geregeld mee met de Top Ten on Thursday, waarin in een boek gerelateerde top 10 samenstel.

Ik schrijf hier vooral voor mijn eigen plezier! Lang geleden, op een avond aan de keukentafel bedacht ik samen met mijn broertje de domeinnaam leukheid.nl en omdat deze domeinnaam nog vrij was besloot ik te beginnen met het schrijven van blogjes. In het begin erg onregelmatig, maar stukje bij beetje leer ik steeds meer over het bloggen, leer ik steeds beter schrijven en krijg ik steeds meer plezier in het schrijven van blogjes. Natuurlijk hoop ik ook dat jij het leuk vindt om mijn blogjes te lezen en door het lezen van deze blogjes bijvoorbeeld zin krijgt om een bepaald boek te lezen of ook op zoek te gaan naar mooie koopjes in de kringloopwinkel of op de rommelmarkt!

Mijn website is nog lang niet perfect… Ik ben nog veel aan het uitproberen en moet nog veel leren, heb je een tip of feedback? Stuur mij vooral een berichtje via de contactpagina!

Een leuk lijstje

Vroeger vulde ik vaak allemaal lijstjes met grappige/leuke feitjes, een aantal van deze feitjes kun je hieronder lezen:

Naam: Anne
Woonplaats: Rijnsburg
Geboortedatum: 15 juli 1989
Lengte: 1,85
Kleur ogen: Blauw
Kleur haar: Blond
Schoenmaat: 43
School/Werk: Pabo en op zoek naar een leuk baantje!
Rook je: Nee
Hobby’s: Voetballen, lezen, haken, mooie dingen vinden bij de kringloopwinkel of op de rommelmarkt.
Broers/zussen: 1 broertje en 1 zusje
Favoriete auto: Volkswagen busje en Mini Cooper
Favoriete film: Pitch Perfect 1 & 2
Favoriete boek: Verkikkerd
Favoriete week/maandblad: Flow
Favoriete tv serie: Wie is de mol? en Prison Break
Lievelingskleur: Roze
Lievelingscijfer: 26
Lievelingseten: Lasagne (wel die van mijn vader!)

Bucketlist:

 • Alle boeken gelezen hebben die in mijn kast staan
 • Backpacken (Australië en Nieuw Zeeland sowieso!)
 • Bruiner zijn dan de rest (op een gezonde manier)
 • Crazy88 doen met een leuke groep mensen
 • Daten in het donker
 • Duiken
 • Een gezond gewicht bereiken
 • EHBO&BHV halen, leren reanimeren
 • (Goed) Gitaar kunnen spelen
 • HBO Diploma halen
 • Kangoeroes in het wild spotten
 • Kinderen krijgen
 • Naar de Kinky Kapper gaan
 • Liften
 • Luchtballon varen
 • Meebouwen bij DominoDay
 • Nieuwjaarsduik doen in Scheveningen
 • Oud en nieuw vieren in Sydney samen met 1,5 Miljoen andere mensen en daar een Nieuwjaarsduik doen
 • Skiën
 • Skydiven
 • Slapen in de buitenlucht
 • Een steen kapot slaan met mijn handen
 • Surfen
 • Suppen
 • Tatoeage laten zetten
 • Trouwen
 • Uluru zien (Australië)
 • Autorijden weer oppakken
 • Volkswagenbusje kopen of huren en een roadtrip maken
 • Met de auto door de wasstraat
 • Een wereldrecord verbreken
 • Een wereldreis maken, zoveel mogelijk landen van de wereld bezoeken
 • Gebarentaal leren
 • Russisch praten, schrijven en lezen
 • Mijn eigen kleding maken of aanpassen
 • Juf zijn
 • Een foto van mij die bij het nieuws/weer wordt getoond
 • Een verhaal/boek schrijven
 • Steeds beter worden in haken
 • Op mezelf gaan wonen
 • Een huis kopen
 • Zoveel mogelijk van bovenstaande punten behalen/uitvoeren

One comment

Geef een reactie